DIARY

Daring goalsDaring goals

Создавањето на брендот Allegra

1 Mins read
Развојот на комплетно нов бренд претставува голем предизвик и одговорност, но и радост, бидејќи имаме можност да создадеме нешто сосема ново, да…
Knowledge bank

Продавачите се од Марс, а маркетерите се од Венера и заедно ја вртат Земјата

1 Mins read
Успешните компании се организации каде корпоративната култура и претставувањето на брендовите се прави со обединет и препознатлив тон и со синхронизирано обраќање…
Knowledge bank

Никогаш нема да добиете втора шанса за да го оставите првиот впечаток!

1 Mins read
Која е првата слика што ја имате кога ќе се спомне некоја компанија? Решавате да отворите фирма со комплетна идеја за нејзината…
Curious games

Креативно
одложување

1 Mins read
Во обид да го напишам мојот прв блог досега со наслов „Креативно одложување“, морав сама да си дадам рок, бидејќи немаше. Така,…
Curious games

Рекламирање во време на корона

1 Mins read
Како (не)треба да комуницираат брендовите? Изминатиов период претставуваше огромен предизвик за компаниите, не само во смисла на организирање на нивното работење, туку…
Daring goals

Брифот кој успеа
да нѐ предизвика

1 Mins read
Во трката за најинспиративен бриф учествуваа повеќе компании од различни индустрии. Уживавме додека ги читавме и препрочитувавме. Нѐ радува моментот дека многумина…