Daring goals

Брифот кој успеа
да нѐ предизвика

1 Mins read

Во трката за најинспиративен бриф учествуваа повеќе компании од различни индустрии. Уживавме додека ги читавме и препрочитувавме. Нѐ радува моментот дека многумина се потрудиле да бидат детални и уникатни во претставувањето на своите продукти.

Брифот кој ни остави најголем впечаток и успеа да нѐ предизвика е од start up компанија која се занимава со еколошко производство на храна. За нив ќе изработиме комплетен брендинг, веб страна и комуникациска стратегија. Штом ќе биде сѐ готово, со задоволство, резултатот ќе го споделиме со јавноста.  

Се радуваме на соработката 😊

На останатите ви благодариме што зедовте учество на конкурсот.

Related posts
Daring goals

Знаат ли македонските компании што сакаат?

1 Mins read
Во 2017 година на FMCG Summit во Скопје говорник беше Зенел Батагељ – директор на истражувачката агенција „Валикон“, која со години наназад…
Daring goals

From scratch…

1 Mins read
Досега сите веќе го прифативме фактот дека оваа година е ненормална, најблаго кажано. Овој силен аргумент донесе со себе 1001 една промена….
Daring goalsDaring goals

Создавањето на брендот Allegra

1 Mins read
Развојот на комплетно нов бренд претставува голем предизвик и одговорност, но и радост, бидејќи имаме можност да создадеме нешто сосема ново, да…

Напишете коментар